miercuri, 28 ianuarie 2015

Tarta cu branza si ciuperci / Tart with cheese and mushrooms



Ingrediente / ingredients:

Pentru aluat/For the dough::

- 225 g faina - 225 g flour
- 150 g unt rece - 150 g cold butter
- un ou - An egg
- un galbenus - an yolk

Pentru umplutura / For the filling:

- 100 g telemea - 100 g cheese
- 100 g parmezan - 100 g parmesan
- 100 g cascaval afumat - 100g smoked cheese
- o cutie de ciuperci - A box of mushrooms
- 2 linguri de chimen - 2 tablespoons cumin
- 5 oua - 5 eggs
- 3 linguri de smantana - 3 tablespoons sour cream

Pentru inceput framant aluatul. Amestecam toate ingredientele si trebuie sa iasa un aluat lipicios. Il punem in folie si il tinem la frigider cel putin o ora.

First knead the dough. Mix all ingredients and must release a sticky dough. Put it in foil and keep it in the refrigerator at least one hour.




Dupa o ora, intindem aluatul in forma de tarta. Intepam cu furculita aluatul si il bagam la cuptor pentru 15 minute.

 Roll the dough into tart pan.Prick with a fork the dough and stuffing it in the oven for 15 minutes.



Amestecam toate ingredientele pentru umplutura si turnam compozitia peste aluat.

Mix all ingredients for the filling and Pour over the dought.


Bagam la cuptor pentru inca 40 minute la foc mic.

Stuffing in the oven for another 40 minutes on low heat.


Se serveste calda dar si rece.

Pofta buna!

Bon appetite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu