vineri, 13 noiembrie 2015

Tort cu banane / Banana cake


Ingrediente / Ingredients:

Pentru stratul de caramel For the caramel:
- 1/4 cana de unt  - 1/4 cup butter;
- 3 linguri zahar - 3 tablespoons sugar;
- 3 banane - 3 bananas.

Pentru aluatul de tortFor cake 
- 1 -1/2 cana faina - 1 -1/2 cup flour;
- 2 lingurite de praf de copt - 2 teaspoons baking powder;
- 1/2 cana de zahar - 1/2 cup sugar;
- 1/4 cana de unt la temperatura camerei - 1/4 cup butter at room temperature;
- 2 banane pasate - 2 mashed bananas;
- 2 oua - 2 eggs;
- o lingurita de vanilie - A teaspoon of vanilla;
-1/2 cana de lapte -1/2 Cup of milk.


Topim zaharul impreuna cu untul si il turnam intr-o tava.

Melt butter with sugar and pour it into a pan.




Adaugam  bananele taiate felii.

Add the sliced bananas.




Amestecam toate ingredientele pentru aluatul de tort, si il turnam in tava.

Mix all ingredients for the cake and pour it in the pan.



Il bagam la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute. 

Put it in the oven for about 40-45 minutes.




Dupa ce s-a facut, il lasam sa se raceasca in tava, apoi il rasturnam.

 Leave it to cool in the pan, then turn it upside down.




Bon Appetite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu